Snart är det dags!

Jag har ju som sagt snart semester och då blir det en liten sista minuten resa med Tilda om hon får ledigt! Hoppas verkligen hon får ledig det kommer bli den grymmaste resan ever åh vad jag längtar:) hörs imon ska sova nu.ska upp tidigt runt sjön peace!!!!

Rötjut är leivet vet ni!

img_0421 (MMS)

Rötjut är leivet vet ni!


Bromma-mamman ska ut!

Ungarna har lagt sig på soffa och Folke e ute på kvarterspuben. Nu passar jag på o ta mig lite egentid rötjut o cigg under fläkta o sen sticker jag ut på en runda med Maggan.sålänge ungarna sover så är det inga dimmor dom märker inte ens att jag är borta.mammor måste få unna sig ibland så är det bara .karlarna blir som tokiga när jag o Maggan dansar på baren.Folke ska bara veta det finns män som är så sugna vet ni på mig! Duschen skiter jag i.på med leopard linne mycket uringning ska det va och ett par tajta leggings till det!då ska det allt gå som smort ikväll! Nu kom Maggan ses på pubba! Hej sålänge

Sjuk!

Jag har fått influensa inte bra!men jag måste jobba endå tyvärr men det klarar jag bara att bita ihop jag får blogga mer sen dags att göra iordning sig för jobbet!!!

Ni får ursäkta!

Att texten hänger ihop men när man mobilbloggar så går det inte att få mellanrum.får kolla upp det annars får jag ta bromma mamman i ett eget inlägg bilder på Bromma mamman kommer för er som är intresserade!! Pusss

Fångad av en stormvind !

Ja det kan man säga att vi blev på våran runda idag vid vätterstranden vilket jävla blåsväder !! Träffa på A-lagarna Katja anette och börje (jag kan tänka mig att dom heter så) vid stranden också dom hade öl brännvin och bacardi breezer det är ett gäng lyckliga jävlar det där! Dom kan kan absolut ställa sig frågan what the fuck happened? Men jag antar att dom inte bryr sig just nu ruset är ju på topp! Jaha jag måste bara tacka min underbara bror Andreas du är en ängel en eloge till dig<3 Tankar hos Bromma-mamman/ man kanske skulle gå ut och söka dig ett jobb det är ju hårda tider nu! Men va gör väl det jag har ju soss det är ju inte fyskam o få bidrag för 4 barn o 2 av dom är inte ens här mer till mig det vill säga rötjut o ciggisar för hela slanten.ungar klarar sig i den åldern utan massa pyttipanna dom äter ju allt möjligt som sand o löv och gul snö!! Jag är så nöjd så och ungarna också jag behöver väl inget jobb . Folke får ju också bidrag det blir några boxar vin i månaden det också ! Ja tacka Gud för socialen utan dom hade jag vart tvungen o ta tag i livet mitt men nu gör ju dom det åt mig jag säger det igen tacka fan! Oj nu kom Folke o hans polare hem måste bädda iordning i ungarnas rum så Folke och gänget kan sova.dom 2 ungarna som är kvar får sova på soffan slutdiskuterat annars får dom ta sig själva till skolan imon.bäddning och rötjut kallar!

Middag:)

img_0419 (MMS)

Middag:)


Stan nu!

Nu ska jag ner på stan med mamma! Ett litet utkast om hur Bromma-mamman har det-Undra vart Rasmus o casse tagit vägen jag har ju faktiskt köpt yoghurt ! Men det får väl Folke o hans polare äta ikväll när dom kommer hem från kvarterspuben! Rasmus och casse får fan skylla sig själva att dom inte får nåt! Dom e väl hemma hos socitetsfamiljen på björnvägen.jaha nu blir det ett glas rötjut o en cigge i fläkten!

Lunch ägg och knäckebröd med advokado toma...

img_0416 (MMS)

Lunch ägg och knäckebröd med advokado tomat och lök.och ett glas vatten. Det va en trevlig runda runt sjön:)  P.s Gustaf rosensköld håll ut bloggen blir roligare så fort jag gått ner ett par kilo:) håll til godo.  Ska ner på stan med mamma snart hon ska köpa träningskläder hon börjar tydligen på yoga på torsdag !


God morgon My little monsters!

Igår va det lite svettigt på jobbet men jag höll mig ifrån chokladbollarna Lisa WHO Ever that is? Hade bakat och ställt fram på jobbet för det va hennes sista dag! När jag åkte hem köpte jag rostbröd och Cola tänkte äta men ändrade mig Dock och tog en persika awesome life! Nu ska jag gå runt sjön med Mathilda sen blir det advokado till frukost. Hörs SEn tune in turn on à just det drop out! Love M

RSS 2.0